Hoppa till innehåll
Bästlån.com » Artiklar » Alex Bolin

Alex Bolin

Alex Bolin är grundare och skribent på bästlån.com och startade sidan under 2022. Hemsidan startades då han tyckte att det fanns alldeles för många lån att välja på och alldeles för lite information kring vilket som var bäst. Utifrån denna tanken skapades hemsidan med syftet att enkelt hjälper dig hitta det bästa lånet för dina behov.

Alex Bolin profilbild

Tidigare erfarenheter

Alex har samlat på sig mycket erfarenheter genom sin långa karriär på bank där han jobbat som låneförmedlare. Innan det jobbade han också på bank, men som ekonomisk rådgivare. Med hjälp av dessa erfarenheter så anser Alex det enkelt att navigera runt i lånedjungeln och hitta de bästa alternativen.

  • Jobbat 2 år som ekonomisk rådgivare
  • Jobbat 8 år som låneförmedlare på bank

Utbildning

Innan Alex började jobba så pluggade han en kandidat inom ekonomi på Lunds Universitet. Något som har kommit till användning under samtliga av hans arbetande år.

  • Ekonomikandidat på Lunds Universitet

Kontakta Alex

Vill du komma i kontakt med Alex kring frågor om hemsidan så ska du skicka ett mejl till: alex@bästlån.com. Du får ett svar inom 24 timmar! Annars kan du även ta kontakt med honom genom LinkedIn som du hittar nedan.

Mejl: alex@bästlån.com
LinkedIn