Hoppa till innehåll
Advisa

Advisa

Advisa är en populär låneförmedlare med 40 långivare som med endast en UC jämför lån åt dig. Tjänsten är kostnadsfri, inte bindande och de har många nöjda kunder som lämnat omdömen.

Ansök nu

Privatlån hos Advisa

Om du ska ta ett lån så förstår vi att du har vänt dig till Advisa, då de är experter på att ta fram de allra bästa erbjudandena. De har funnits med sedan 2011 och sedan dess hjälpt över 250 000 st personer i Sverige att skaffa ett bra lån. Målet är att hjälpa privatpersoner att ta billigare lån istället för att ta en onödigt dyr kredit. För att uppnå detta så har de samlat 40 långivare på ett och samma ställe som de jämför åt dig och tar fram erbjudandena med de lägsta räntorna.

 

Villkor hos Advisa

När du lånar via Advisa så får du välja lånebelopp mellan 5000 – 600 000 kr, vilket gör att du troligen kan låna tillräckligt med pengar för att täcka dina behov. Räntan är mellan 2,95 – 25,95 %, ingen uppläggningsavgift tillkommer och du får välja löptid mellan 1 – 20 år. Det kan vara viktigt att veta att du får en ränta som baseras på din inkomst och din ekonomi generellt sett. Har du en bra ekonomi kommer du få en lägre ränta och tvärtom om du har en dålig ekonomisk situation.

 

Varför välja just Advisa?

Vi tycker att det finns många fördelar med Advisa som låneförmedlare. Men det vi reagerar på starkast är den smidiga tjänsten och det breda utbudet av långivare och banker. Du får exponering mot både storbankerna och mindre nischbanker med en ansökan och missar därför inget tillfälle. Samtidigt som en ansökan går på ett par minuter och sedan sköter Advisa resten av jobbet åt dig. Däremot har du skulder hos Kronofogden är tyvärr Advisa inget för dig eftersom dem inte godkänner dig i så fall. Du måste även ha en månadsinkomst på 8.400 kr så detta är något  du måste uppfylla för att kunna låna.

 

Krav för att ansöka hos Advisa

Kraven som Advisa har är relativt normala och liknar många andra låneförmedlare. Du behöver nästan 10 000 kr/månad i inkomst och det är endast om du ska låna mindre belopp, är du ute efter ett större lån krävs högre inkomst.

 • Minst 18 år
 • Inkomst på minst 100 800 kr/år
 • Inget skuldsaldo hos kronofogden
 • Folkbokförd i Sverige (minst i 12 månader)

 

Nöjda kunder hos Advisa

En anledning till att välja Advisa när du ska låna pengar är att de har riktigt bra omdömen från sina kunder. Kollar du Trustpilot har de nämligen hela 4,7/5 i betyg baserat på runt 4000 omdömen, vilket är ett riktigt bra betyg. Omdömena beskriver hur Advisa hjälpt privatpersoner att sänka sina nuvarande lånekostnader och ta konkurrenskraftiga nya lån.

 

Ansöka hos Advisa

Känner du nu att Advisa är låneförmedlaren för dig och vill ansöka till ett lån? Då har vi samlat steg för steg guide nedan som du kan följa:

 • Klicka dig vidare till Advisa genom knappen ”ansök nu”
 • Fyll i personliga uppgifter och låneuppgifter
 • Signera ansökan
 • Vänta in erbjudanden
 • Välj det bästa erbjudandet och få lånet utbetalt snart

 

Bild från hemsidan:

Advisa ansökan skärmdump

Fördelar:

 • 40 långivare
 • Gratis
 • En UC

Information:

Lånebelopp: 5.000 - 600.000 kr
Ränta: 3,06 - 29,99 %
Löptid: 1 - 20 år
Ålderskrav: 18 år
Antal långivare: 40 st
Betalningsanmärkningar: Godkänner
Direktutbetalning: Nej
Alex Bolin
Alex Bolin

Alex Bolin har grundade bästlån.com under våren 2022 och skriver det mesta innehållet. Han har tidigare jobbat som låneförmedlare och ekonomisk rådgivare i sammanlagt 10 år. Men brinner numera för att skriva guider av hög kvalitet inom konsumentkrediter.

Läs mer om Alex

Uppdaterad senast 2024-04-27